1 kg kaalia
600 g possun kinkkusuikaleita
4 porkkanaa
2 dl Myllyn Paras riisi+ohraa
2 lihaliemikuutiota
suolaa
valkopippuria
soijakastiketta
siirappia
Suikaloi kaali ja laita kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Keitä riisi-ohra pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista possunsuikaleet, mausta soijakastikkeella ja ripauksella suolaa. Kuori ja raasta porkkanat. Sekoita keskenään kaikki ainekset, mausta valkopippurilla varovaisesti ja siirapilla, suolaa tulee liemikuutioista tarpeeksi. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Kiehauta osassa kaalin keittovettä liemikuutiot. Kaada liemi vuokaan. Lisää tarvittaessa kaalin keittolientä sen verran, että seos on juuri ja juuri nesteen peitossa. Valuta siirappia päälle. Paista uunissa 175 asteessa n. tunti puolitoista. Lisäkkeeksi tietysti puolukkasurvosta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti