lauantai 7. helmikuuta 2009

Pullapohjapiirakkaa


Pakastinta täytyy alkaa määrätietoisesti tyhjentämään, eihän tässä kauaa enää mene, kun uudesta sadosta ensimmäiset raparperit ja ruohosipulit jo tarvitsevat tilaa pakastimessa.


Paistoin marjapiirakan löysästä 2,5 dl:n nesteen pullataikinasta. Jätin taikinan niin löysäksi, että kaadoin sen suoraan pellille leivinpaperin päälle. Annoin vähän aikaa kohota. Päälle laitoin puolukoita ja vadelmia, sokeria ja vehnäjauhoja ripotellin päälle. Vehnäjauhoja vähän liikaa kuten kuvasta näkyy. Sokeria oli minun makuuni liian vähän, mutta sitähän saa lisättyä valmiiseenkin maun mukaan.
Tällä viikolla ainakin flavoinoideja on tullut syötyä tarpeeksi. Punajuurta, puolukkaa, sipulia, omenoita on sisältynyt runsaasti aterioihimme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti