keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Onnistuin!

Hei, osasin lisätä muutaman blogin, joita luen, listaan. Minulle annettavia kommentteja en ole saanut toimimaan. Pitää odottaa, että joku nuorison edustajista tulee käymään. Minusta on kiva kirjoittaa tähän, mutta en jaksaisi hirveästi tuon tekniikan kanssa tapella. Mutta ihmeen hyvinhän tässä on pärjännyt tähän saakka. Etsiskelen oman henkisiäni blogeja ja tietysti toivon itsellenikin lukijoita, ja on niitä laskurin mukaan käynytkin. Tätä bloggailua rajoittaa tietysti vähän nuo työ- ja kotihommat ja rämä kaularankani.

2 kommenttia:

  1. No hyvinhän sinulla näyttää jo olevan täällä tekniikkaa... Itsellä on sama juttu tämän bloggaamisen kanssa, että tekniikan kanssa en ole vahvimmillani. Onneksi meilla asuu kotona vielä nuori mies, joka toimii tarvittaessani teknisenä tukenani....

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos kommentista. Nyt vasta tätä tekniikkaa ihmettelenkin, kun huomasin vasta äsken, että minulle on tullut kommentteja. Itsestäänkö ne nyt alkoivat tulla, kun se ei aikaisemmin toiminut ja nyt toimii. No hauskaa kumminkin. Äsken juuri tappelin tekstin kanssa, kun se menee vinksin vonksin.

    VastaaPoista