maanantai 23. helmikuuta 2009

Broileripaistijauheliha-papu-kastike







Päivälliseksi taas tulikin broileria, sillä sitä oli 50%:n alennuksella kuten myös possun sekä naudan suikaleita. Kaikki ilman marinadia. IHanaa siis.





Kastike
1 sipuli
400 g broilerin paistijauhelihaa
suolaa, currya, rouh. mustapippuria
1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
vehnäjauhoa 2 rkl
vettä
(tuoretta rosmariinia)

Kuullota silputtu sipuli öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista, lisää mausteet (pavuissa on suolaa 1%) ja anna vähän maustua, lisää sitten pavut tomaattisoseessa, anna kiehahtaa ja lisää vehnäjauhot hyvin sekoittaen kastikkeeseen. Lisää vettä tarvittava määrä. Ostin viime viikolla rosmariinin, jota lisäsin pieneksi silputtuna varovaisen määrän (?). Kypsytä vielä vähän aikaa. Lisäkkeeksi keitin Myllyn parasta Riisi-ohraa. Salaatiksi silppusin jäävuorisalaattia, puoli punaista paprikaa ja yhden päärynän. Tämä ruoka on erittäin vähärasvaista, kun ei mene niitä lisäilemään. Halpaa myöskin, sillä broileripaistejauheliha maksoi 1,73 ja pavut 0,85. Neljän annos Riisi-Ohraa maksaa n. 0,60 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti