sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Possunsisäfilee tattimuhennoksella

Nappasin uunista kuvan. Siellä possufilee muhii tattien keralla.

Filee:
500 g possun sisäfilettä
rasvaa pannulle
suolaa, rouh. mustapippuria
Paista fileelle pinta paistinpannulla ja mausta ennen tai jälkeen paistamisen. Laita uunivuokaan 175 asteeseen.
Tattimuhennos:
rasvaa paistamiseen
50 g kuivattuja tatteja tai pakastettuja puoli litraa
1 sipuli
vehnäjauhoja
yrttisuolaa
1 ruokakerma
vettä
Liota tatteja vedessä, silppua sipuli. Kuumenna pannu hyvin, lisää rasvaa ja anna kuumentua sekin. Lisää ensin sipulisilppu, freesaa ja lisää tatit. Anna kiehua kokoon. Lisää vehnäjauhot ja yrttisuola (valkopippuria). Sekoita hyvin ja lisää vähitellen vähän vettä ja sitten kermaa. Keitä vähän aikaa ja kaada sitten possunfileen päälle ja paista keitos kypsäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti