keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Nakki-papu-juustokerma-soosi spagetille

Ruoanlaittoon oli ryhdyttävä kypsyydestä huolimatta.

Pakasteesta löytyi HK:n juustonakkipaketti, joten siitä sitten luomaan. Öljyä pannulle, silputtu sipuli ja kohtaan perään pilkotut nakit. Annetaan vähän muhia ja värittyä sopivaksi, lisätään purkki "valkoisia papuja tomaattikastikkeessa", rouhittua mustapippuria ja kuiv. basilikaa mausteeksi. Suolaa ei tarvita. Annetaan muhiskella jonkun aikaa ja lisätään kolmen juuston kerma, ja vielä kiehautetaan, niin valmista on. Keitin spagettia ja valmistin omenapunajuuriraasteen lisäkkeeksi ja vielä puolukkasurvosta lautaselle, niin pääruoan värittömyys korjaantuu sillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti