lauantai 24. tammikuuta 2009

Täytettyä broilerimureketta


Lounaaksi valmistin broilerijauhelihasta murekkeen, josta puolet mätin ensin voidellun leipävuoan pohjalle, sitten kerros aurinkokuivattujen tomaattien suikaleita (1/2 purkkia jäi ed. kerrasta), silputtu sipuli mikrossa öljytipassa freesattuna ja apetina "feta"juusto kuutioituna, sitten päälle loput mureketaikinasta. Uuniin pariinsataan asteeeseen. Perunat keitin lohkoina, sain nopeammin valmista, ja niiden päällä höyrytin pakasteparsakaalin kerroskattilan reikäosassa. Jälkiruoaksi valmistin mansikkarahkaa, johon kerman ym. rasvaisen sijasta laitoin kevytvaniljajogurttia, mausteeksi sokeria vähän, vaniljasokeria ja kanelia. Nyt onkin sitten aika pyöreän raukea olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti