maanantai 4. toukokuuta 2009

Luonnon ihmeet ja kirppisten ihmeet

Terveisiä vappumökiltä. Sielllä oli ihanaa. Luonto antoi meille runsaasti näytöksiään, ei tullut televisiota, tietokonetta eikä blogiakaan ikävä. Lammessamme oli menossa kaksikerroksisten sammakoiden hulinat ja kyllä ne paljon kutua saivatkin aikaiseksi. Telkkä- ja sorsapariskunta uiskentelivat pienessä lammessamme. Kärppä käppäili myyräjahdissa (kuten myös mieheni), mikä oli aivan oikein niille omenapuusyöpöille. Löysimme kaksi oravanpoikasta, joilla ei ollut vielä silmätkään auki, makaamassa maassa. Ne olivat joko pudonneet tai emo oli siirtämässä niitä pesästä toiseen. Pelästyimme ensin, että ne ovat orporaukkojat, jotka ovat pudonneet pesästä, mutta emo ilmaantui vihaisena meitä käskemään pois, joten homma oli ilmeisesti hanskassa. Lauantai-iltana lampemme yllä viuhahteli lepakko moneen kertaan. Liiteriimme oli mustarastas tehnyt pesän niin matalalle, että se on nyt sitten kaikkien näkyvillä, neljä vihreätä munaa, joiden kuoriutumista on nyt mukava odotella. Tarkoitukseni oli ottaa hienoja kevätkuvia ja jakaa tunnelmia blogissani, mutta kamera taas unohtui matkasta.



Toimme mökiltä pois neljä arabian kahvikuppia ja maitokannun koristamaan vaihteeksi keittiötämmekin. Asetin ne keittiönkaappimme päälle. Kaapin olemme ostaneet kerran kirppikseltä aivan surkeankuntoisena 20,00 eurolla. Mieheni näki siinä mahdollisuuksia ja myös toteutti ne. Maitokannu on perintötavaraa ja kahvikupit olen ostanut kirppikseltä kauan sitten erittäin edullisesti. Kahvikupit ovat varmaan ihan tavallisia arkikuppeja, mutta en ole tavannut niitä myynnissä missään, enkä tiedä onko niillä jokin nimi.









1 kommentti:

  1. hey, i really like your blog, just hoping you could follow me as well? no pressure or anything haha, just trying to build a following. have a great day!

    VastaaPoista