tiistai 7. huhtikuuta 2009

Siskonmakkarapullat tomaattikastikkeessa






1 sipuli
rasvaa paistamiseen
500 g siskonmakkaroita
1/2 prk kuorittuja tomaatteja
loraus soijakastiketta
rouh. mustapippuria
(suolaa)
2 rkl vehnäjauhoja
vettä
Kuullota silputtu sipuli rasvassa, purista siskonmakkaroista "pullia" pannulle (4-5 tulee yhdestä), riippuu pannun koosta mahtuuko koko satsi yhdellä kertaa ruskistumaan, itse puristin ensin puolet makkaroista pannulle, annoin niiden ottaa väriä pintaa ja sitten siirtelin ne pannun reunalle ja lisäsin loput keskelle pannua. Kun ovat saaneet väriä, lisää tomaatit tai murskat, anna kiehahtaa, lisää soijaa ja pippuria, ripottele vehnäjauhot hiljalleen päälle, kun ne ovat "asettuneet" hyvin, lisää vettä tarpeen mukaan.
Nautimme siskonpullat perunasoseen, parsakaalin, kurkkurelishin ja uusien herneenversojen kera.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti