700 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 dl maitoa
1 dl korppujauhoa
1 muna
2 tl suolaa, 2 tl paprikaa, 1 tl jauh. mustapippuria
2 rkl kurkkurelishia
160 g mozzarella -juustoa
1 prk kuorittuja tomaatteja
kuivattua basilikaa
Kuori silppua sipuli, hauduta mikrossa tilkassa öljyä muutama minuutti. Mittaa maito, korppujauhot ja mausteet kulhoon, lisää muna ja anna vähän aikaa turvota. Lisää jäähtynyt sipulihake ja jauheliha, sekoita hyvin. Laita uunivuokaan tilkka vettä pohjalle ja länttää puolet mureketaikinasta vuokaan ja paina keskelle vähän kuoppaa. Viipaloi mozzarella ja aseta murekkeen päälle. Puolita purkkitomaatit ja laita juuston päälle niin monta kuin suosiolla mahtuu. Ripottele basilikaa pintaan. Muovaa loppu mureke tiiviisti päälle ja muotoile vielä märillä käsillä pötkylä nätiksi. Uuniin ja n. tunti 190 asteessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti