Tämä hetki saa kaikki ikiaikaiset naarasemohamsterivietit heräämään: itsekasvatetun sadon korjuu (oli se nyt miten pientä tahansa). Raparperi, ruohosipuli ja lipstikka ovat hyvän kevään ansiosta jo ahkeroineet ja tuottaneet höystöä pöytäämme. Huomenna leivon raparperimuffinsseja (Ilta-Sanomien ohje) ja keitän raparperikeittoa. Lipstikka pääsee soppamausteeksi. Tästä tämä lysti alkaa ja kestää lokakuun loppupuolille.
Hanna Nohynek, Peloton (kirja-arvostelu)
2 päivää sitten
Hei!
VastaaPoistaPistäppä ohje raparperimuffinsseista tänne.
Sain "entisestä" elämästä raparperia. Soppaa jo tein, mutta muffinsseja olis kiva kokeilla!
Terkkusin: Uupumislomalla oleva Seija